ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nde memur maaşı 4800 TL oldu

Karşıyaka Belediyesi'nde memur maaşı 4800 TL oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nde memur maaşı 4800 TL oldu

Karşıyaka Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen arasında, belediyenin tüm memurlarını kapsayan Toplu Sözleşme imzalandı. İmzalanan Toplu Sözleşmeye göre; memur maaşlarına ek verilen 990 liralık sosyal denge tazminatı bin 105 liraya yükseltildi.

Bu yıl ilk kez; tüm memurlara aylık 185 lira ulaşım yardımı yapılması, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın memurların izinli olması ve ayrıca tüm memurların, yılda bir kez, tam teşekküllü hastaneden check-up yapma hakkı kazanması da sözleşmede yer aldı. En düşük memur maaşı 3250  liraya, en yüksek memur maaşı ise 4800 liraya yükseldi.


Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Çalışan, emek veren herkesin, insanca yaşaması için mücadele ediyoruz. Emeğin en yüce değer olduğunu bilerek, memurlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, bu yılki Toplu İş Sözleşmemizi de imza aşamasına getirdik. Çalışanlarla sorun yaşamayan bir yönetim anlayışı sergilemeye devam edeceğiz. Bana güç ve moral veriyorsunuz. Sizlerden çok memnunum" dedi.


İmza törenine katılan Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol ise "İlk defa bir belediye başkanının, personeline karşı bu kadar sıcak ve samimi olduğunu görüyorum. Sendikamız ve memur kardeşlerimiz adına onur duydum. Karşıyaka Belediyesi, diğer belediyelere de örnek olmalı" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Belediye Başkanı Akpınar'ın odasında "böcek"
Sonraki Haber Bostanlıspor'dan İrlanda 1. Ligi'ne...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?