ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediye Meclisi encümen ve komisyonları seçti

Karşıyaka Belediye Meclisi encümen ve komisyonları seçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediye Meclisi encümen ve komisyonları seçti

Karşıyaka Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Birinci Birleşimi, Zübeyde Hanım Nikahevi’nde gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak düzenlenen toplantıda; encümen üyeleri ile ihtisas komisyonları seçimi yapıldı.

Encümen üyeliklerine Murat Aydın, Muzaffer Karayılanoğlu ve Saadet Çağlın seçilirken; 18 ayrı komisyon için de 5’er üye seçildi. Komisyonlar bu ay içerisinde başkan ve başkan yardımcılarını da belirleyecek. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Encümen ve komisyon üyelerimize başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya, Karşıyakamızın sorun ve ihtiyaçlarına birlikte çözüm üretmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Voleybolun başına Yazıcıoğulları geliyor...
Sonraki Haber Karabağlar Meclisi’nin gündemi salgın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?