ANA SAYFA > GÜNDEM > İZMİR'İN YENİ YOL HARİTASI TARTIŞILIYOR...

İZMİR'İN YENİ YOL HARİTASI TARTIŞILIYOR...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZMİR'İN YENİ YOL HARİTASI TARTIŞILIYOR...

Yeni dönem stratejik plan çalışmalarında "katılımcılık" ve "birlikte yönetme" prensiplerini etkin bir şekilde uygulayacağını duyuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevedeki ilk önemli toplantıyı ilçe belediye başkanlarıyla birlikte gerçekleştirecek.

Daha önce Başkan Aziz Kocaoğlu imzasıyla ilçe belediyeler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, parti temsilcilikleri, üniversiteler, spor kulüpleri, sendikalar, dernekler, muhtarlıklar ve basın kuruluşlarına birer yazı göndererek kentle ilgili görüş ve önerilerini soran Büyükşehir Belediyesi'nin 30 ilçe belediye başkanını davet ettiği toplantı yarın (Salı günü) saat 14.00'de Tarihi Havagazı Fabrikası'nda yapılacak.
2015-2019 yıllarını kapsayan stratejik planlarını başta ilçe belediye başkanları olmak üzere tüm kentle birlikte oluşturmak istediklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in geleceğini birlikte çizmek, yol haritamızı ve kentimizin yeni fotoğrafını birlikte oluşturmak arzusundayız" diye konuştu.
Salı günü yapılacak toplantıda İzmir'i 2019 yılına taşıyacak proje önerileri ve fikirleri tartışacaklarını kaydeden Başkan Kocaoğlu şöyle devam etti:
"İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bağlı kuruluşlarımız Eshot ve İZSU olarak, çağdaş kamu yönetiminin tüm kriterlerini yerine getirirken, aynı zamanda yaşam kalitesi her geçen gün daha da artan bir İzmir için çabalıyoruz. İzmir'i 'yerelde kalkınma' hedefiyle büyümüş girişimci bir Kent haline getireceksek, bunu İzmirlilerle birlikte başaracağız. Dolayısıyla yürüttüğümüz çalışmalara ilişkin beklentilerinizin, İzmir halkına en iyi hizmetin sunulabilmesi açısından yol gösterici olduğuna inanıyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AKIL VE ZEKADAKİ GİZEM
Sonraki Haber CELSUS KÜTÜPHANESİ’NDE POLONYA USULÜ & TÜRK USULÜ KONSER

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?