ANA SAYFA > GÜNDEM > İZMİR VALİSİ TOPRAK TABURCU OLDU

İZMİR VALİSİ TOPRAK TABURCU OLDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZMİR VALİSİ TOPRAK TABURCU OLDU

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Kliniği'ne 27 Haziran'da yatan ve bel fıtığı ameliyatı olan İzmir Valisi Mustafa Toprak hastaneden taburcu edildi.

Ameliyatı gerçekleştiren İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Kamil Sucu ise Vali Mustafa Toprak'ın sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, "Başarılı bir operasyon geçirdi. Ameliyattan çok memnun kaldı. Sağlıklı bir şekilde de bugün taburcu ettik" dedi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Kliniği'nde Doç. Dr. Kamil Sucu, Op. Dr. Ertan Sevim ve ekibi tarafından ameliyatı gerçekleştirildi.

HABERE AİT VIDEO

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İZMİR VALİSİ,Mustafa Toprak
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SEVGİ:İHTİYACIMIZ OLAN TEK ŞEY
Sonraki Haber APPLE İNDİRİM KARARI MI ALDI?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?