ANA SAYFA > GÜNDEM > İtfaiye raporlarını masaya yatırıldı

İtfaiye raporlarını masaya yatırıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İtfaiye raporlarını masaya yatırıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ilçe belediyeleri ile organize sanayi bölgelerinin imar ve ruhsat ve imar müdürlüklerinden yetkililerin katıldığı toplantıda itfaiye raporlarını masaya yatırdı.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen geniş kapsamlı toplantıya Büyükşehir Belediyesi İmar Denetim Daire Başkanlığı, Etüt Projeler Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı yetkilileri de katıldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Serdar Yücel, vatandaşlardan gelen taleplerinin doğru ve verimli şekilde yönetilmesi, hızlı çözüm bulunması ve kent genelindeki ilgili kurumlarla koordinasyonun sağlanması için bir araya geldiklerini söyledi. İtfaiye Denetim ve Önleme Şube Müdürü Vekili Nizam Özen, itfaiye raporlarının düzenlenmesi sürecinde, İmar Denetim Dairesi Başkanı Perihan Utan ise yangın tedbirlerinin uygulanmasında karşılaşılan imar sorunlarıyla ilgili sunum yaptı. Kurumlar arası koordinasyon açısından verimli geçen toplantının sonuç bölümünde, soru-cevap şeklinde tartışılan konular hakkında karşılıklı görüş ve öneriler alındı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'in vizyonu ne olmalı? -4-
Sonraki Haber Diniz: Bu galibiyetle futbolcular yeniden özgüvenlerini kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?