ANA SAYFA > GÜNDEM > İşçilerinden işi bırakma eylemi!..

İşçilerinden işi bırakma eylemi!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İşçilerinden işi bırakma eylemi!..

Karşıyaka Belediyesi'ndeki maaş krizi devam ederken, belediyenin Örnekköy Şantiye ve sahadaki işçileri geceden bu yana işi bırakma eylemi yapıyor.

Genel İş 8 No’lu Şube üyesi Karşıyaka Belediyesi işçilerinin maaşların eksik ödenmesi ve zamanında yatmaması nedeniyle gece başlattıkları eylem gündüze de sarktı. 
Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde başlatılan iş bırakma eylemi sonucu, Karşıyaka'daki çöplerin toplanmayacağı sendika tarafından açıklandı. Sendika yetkilileri yaptıkları basın açıklamasında "Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde 20.00-04.00 vardiyası işçileri ile 15.00-23.00 vardiyası işçileri iş bırakma eylemi düzenledi" denildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çevreci platformlardan ortak etkinlik
Sonraki Haber Teknofest'te hedef şampiyonluğu Karşıyaka'ya getirmek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?