ANA SAYFA > GÜNDEM > İki yakanın kadın başkan adaylarının dayanışması

İki yakanın kadın başkan adaylarının dayanışması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İki yakanın kadın başkan adaylarının dayanışması

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç ile AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci Karşıyaka’da buluştu.

İki yakanın kadın belediye başkan adayı buluşması olarak yorumlanan buluşma Karşıyaka’da ilgi ile karşılandı. Karşıyaka’daki iki kadın belediye başkan adayının buluşmasına AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve partililer eşlik etti. AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci görüştüğü Karşıyakalılardan başkan adayı Maç için destek istedi.
Burcu dereci kimdir?
Burcu Dereci 5 Kasım 1981 tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra Finlandiya'da Helsinki Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2005 yılında kendi güzellik merkezlerini kurarak başlayan Dereci, halen bu sektörde hizmet vermektedir. Dereci, evli ve 2 çocuk annesidir.
Ayda Maç kimdir?
2 Ağustos 1969 tarihinde dünyaya geldi. Eğitimini Karşıyaka'da tamamlayan Ayda Maç, Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünü kazanarak 1991 yılında mezun oldu.Çalışma hayatına 1992'de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde başladı. 1995 yılında Emlak Bankası'nda çalışmaya devam etti. 2003 yılında başladığı İzmir Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü'nde çeşitli görevler aldı. Daha sonra Buca Belediyesi'nde danışman olarak çalıştı. Şu anda serbest Şehir Plancısı olarak çalışmaktadır.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Bostanlıspor, Kültürspor ve Şemikler kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?