ANA SAYFA > GÜNDEM > HEPAR KARŞIYAKA'DA KOZDERE GÜVEN TAZELEDİ

HEPAR KARŞIYAKA'DA KOZDERE GÜVEN TAZELEDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HEPAR KARŞIYAKA'DA KOZDERE GÜVEN TAZELEDİ

Genel Başkanlığını Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun yaptığı Hak ve Eşitlik Partisi ( HEPAR ) Karşıyaka İlçe Başkanlığının 4. Olağan kurultayı ilçe binasında yapıldı.

Tek listeyle seçime giren Hamza Kozdere ve yönetimi ;oyların tamamını alarak seçildiler ve de güven tazelediler.

‘’ Parolamız;Siyasi ve ekonomik tam bağımsızlıktır.Söylemlerimiz ve duruşumuz değişmeyerek altı yıldan beri Karşıyaka’mızda siyaset yapıyoruz.Yapmaya da devam edeceğiz.Hayat karar ve eylemdir.

Bu ülkede ulusal bilince nüfuz etmiş olan uşaklık ruhu sökülüp atılmadıkça.Kalabalık halk düzeyine yükseltilmedikçe.Entrika ve göz boyamalara karşı,yılanı okşayarak yaşamaya devam edenler ortadan kalkmadıkça.Bölücülere fırsat ve taviz verenler ortadan kaldırılmadıkça siyaset arenasında HEPAR daima var olacak ve yılmadan usanmadan mücadeleye devam edecektir.

Dış ve iç düzenin bir aracı olan mevcut siyasi putları kırın ve kurtulun.Denenmişleri denediniz de ne oldu?..Geç kalmak kötüye işarettir.Şimdi değilse ne zaman?Tam vaktidir Karşıyaka….Ne mutlu Türk’üm diyene.’’ dedi.

İlçe başkanı Hamza Kozdere’nin yönetimi ; Nusret Güroğlu, Binnur Altınöz, Salih Emre Damar, Engin Gider, Ufuk Çevik, Muharrem Ersoyu, Ercan Çetik, Demet Ayaz, Polat Oktay, Tolga Özşener, Ercan Yeniyol, Melih Sargon, Oğuz Uztan ve Yücel Güleşenoğlu’ndan oluşmaktadır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ANTALYA'DA ÇIKAN YANGINDAN OTELLER TAHLİYE EDİLİYOR
Sonraki Haber USTA ÇİZERLERDEN MİNİKLERE KARİKATÜR DERSİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?