ANA SAYFA > GÜNDEM > Emekli Orgeneral Fikret Küpeli son yolculuğuna uğurlandı

Emekli Orgeneral Fikret Küpeli son yolculuğuna uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emekli Orgeneral Fikret Küpeli son yolculuğuna uğurlandı

87 yaşında vefat eden emekli Orgeneral Fikret Küpeli, son yolculuğuna uğurlandı.

Karaciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Küpeli için Beşikçioğlu Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Fikret Küpeli'nin çocukları Akın ile Avni Küpeli ve yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Galip Mendi ve vatandaşlar katıldı.
Küpeli'nin Türk bayrağına sarılı tabutu, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında top arabasına konuldu. Cenaze, aşağı Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 1932'de doğan Küpeli, Genelkurmay 2. Başkanlığı ve Ege Ordusu Komutanlığı yapmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Orhan Erkmen vefat etti
Sonraki Haber CHP adayı Tugay: Göreve hazırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?