ANA SAYFA > GÜNDEM > Elektrikler kesildi hayat durdu...

Elektrikler kesildi hayat durdu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Elektrikler kesildi hayat durdu...

İzmir'de, şehrin büyük bir bölümünde elektrik kesintileri yaşanırken, kesintiler nedeniyle İZBAN ve metro seferleri yapılamıyor.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.36 sıralarında, İzmir bölgesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı elektrik kesintileri yaşandı. Kesintiler nedeniyle, şehir içi ulaşımın yükünü çeken metro ve İZBAN tren seferlerinin bazı bölgelerde yapılamadığı öğrenildi. Konuyla ilgili İZBAN tarafından yapılan açıklamada, "Metropol kentler başta olmak üzere ülkemizin büyük bölümünde saat 10.36'da yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle İZBAN'a ait seferler zorunlu ve geçici olarak hizmet dışı kaldı" denildi. 

Öte yandan, elektrik kesintileri nedeniyle duraklarda da yoğunluk yaşandı. Yolcuların bir kısmının bekleyişi sürerken, enerji yeniden sağlanır sağlanmaz seferlerin başlayacağı bildirildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murat Koç’tan gençlere söz
Sonraki Haber İzmir'de sular da kesildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?