ANA SAYFA > GÜNDEM > DSP Karşıyaka İlçe Başkanı mazbatasını aldı

DSP Karşıyaka İlçe Başkanı mazbatasını aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DSP Karşıyaka İlçe Başkanı mazbatasını aldı

Güven tazeleyerek, yeniden DSP (Demokratik Sol Parti) Karşıyaka İlçe Başkanlığına seçilen Bülent Kamber mazbatasını alarak görevine başladı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Karşıyaka İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Bülent Kamber bugün Karşıyaka İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giderek mazbatasını aldı.
Bülent Kamber göreve başlar başlamaz şu açıklamayı yaptı: 
"Karşıyaka Karşıyaka İlçe Seçim Kurulu Başkanlığındayız.Birlik ve Beraberlik içinde çok çalışacağımız günler geliyor.Mazbatamızı Demokratik Sol Partimiz ve Karşıyakamız Adına Almanın Onurunu ve Gururunu Yaşıyorum.Partimize ve Karşıyaka’mıza yeni bir başlangıcın Umut getirmesini diliyor,Gelin bu umudu hep birlikte, “Ne Ezen Ne Ezilen! Hakça Bir Düzen” İçin DSP Çatısı Altında Büyütelim Diyorum Saygı ve Sevgilerimle."
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya Şampiyonu Bostanlıspor adına yarışacak…
Sonraki Haber Gökhan Şensan'dan teşekkür

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?