ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Cemil Tugay, Sancaklı'da büyük ilgi gördü

Dr. Cemil Tugay, Sancaklı'da büyük ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay, Sancaklı'da büyük ilgi gördü

Karşıyaka'nın mahallesi olan eski 2 köyünden birisi Sancaklı Mahallesi'ni ziyaret eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay burada büyük ilgi gördü.

Beraberinden CHP İzmir İl başkan yardımcısı Sadrettin Coşkuner, Karşıyaka Belediye Meclisi adayları ile birlikte Sancaklı halkının konukseverliğinden son derece memnun kalan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay daha sonra Karşıyaka Belediyesi'ne ait olan Yamanlar Piknik Alanına geçerek piknik yapanlarla sohbet etti.
Bu ziyaretleri sırasında  CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay'ı eşi Öznur Tugay da yanlız bırakmadı, destek oldu.
Dr. Tugay, "'Köylü milletin efendisidir.' diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde giderek Sancaklı köyümüzü ziyaret ettik. Köydeki vatandaşlarımız kalkınırsa şehirdeki vatandaşlarımızın da yüzü gülmeye devam edecektir " dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Banvit'e şans tanımadı
Sonraki Haber KES, son deplasman maçını kazandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?