ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Cemil Tugay ilk seçim ofisini coşkuyla açtı

Dr. Cemil Tugay ilk seçim ofisini coşkuyla açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay ilk seçim ofisini coşkuyla açtı

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın Karşıyaka’daki ilk seçim ofisi açılışı coşkulu törenle açıldı. Soğuk havaya karşın CHP'lilerin yanı sıra Karşıyakalılar da Yalı Caddesi'nde Yunusların karşısındaki açılışa büyük ilgi gösterdi.

Törene CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Bedri Serter, Atila Sertel, Özcan Purçu, Kani Beko, Millet İttifakı (CHP-İYİ Parti) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer,  CHP Karşıyaka Belediye Meclisi Adayları, CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı da katıldı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar törene katılmadı.
“Karşıyaka’nın yeni kaptanı” sloganı eşliğinde kürsüye gelen CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, “Karşıyaka halkıyla, parti örgütümüzle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Karşıyaka’da 14 bin üyemiz var. Bu çatı altında hep birlik ve beraberlik içinde hizmet ettik. Bu bir bayrak yarışıdır. Cumhuriyet hep var olacak. Günümün çoğunu sokakta sizlerle geçireceğime söz verdim. Böyle olacak. Bizi yalnız bırakmayın. Bizleri yalanlarla yıpratmaya çalışanları susturmayı siz bilin. CHP örgütü dimdik ayakta ve hep beraberiz. Biz size inandık ve güvendik” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayda Mac, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti
Sonraki Haber Tunç Soyer: Karşıyaka Stadı'nı yaptıracağız…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?