ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Cemil Tugay, Bostanlılılarla bütünleşti...

Dr. Cemil Tugay, Bostanlılılarla bütünleşti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay, Bostanlılılarla bütünleşti...

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, akşam saatlerinde Bostanlı'lılarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay ve Karşıyaka Belediyesi Meclis adayları ile birlikte öğleden sonra Bostanlı Pazar Yerini dolaştı. Pazarcı esnafı ve pazarda alışverişe gelen Karşıyakalılarla sohbet ederek, seçilmesi halinde projelerini anlatan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay akşam saatlerinde Bostanlılıların uğrak yeri olan Park Kafe'ye giderek burada partililer tarafından hazırlanan ve Karşıyakalılar'ın istek ile dileklerini astığı sembolik dilek ağacını eşi Öznur Tugay ile inceledi.
Park Cafede oturanların tek tek masalarına giderek sohbet ederek projelerini anlatan ve selfi ile fotoğraf isteklerini kırmayıp yerine getiren Dr. Cemil Tugay kendisine gösterilen ilgiden son derece mutlu oldu.
Dr. Cemil Tugay, "Bostanlı Mahallesi halk buluşmasındaydık. Cumhuriyet için, laik ve demokratik bir ülke için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Kadına Dair Mühim Şeyler
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor Batman’da farklı yenildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?