ANA SAYFA > GÜNDEM > DÖRT GÜNDE BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

DÖRT GÜNDE BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DÖRT GÜNDE BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

Yerel seçimlerde yüzde 71’lik rekor oy oranıyla seçilen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, mazbatasını alıp göreve başlamasının ardından ziyaretçi akınına uğradı.

Tebrik için gelenleri makam odasında ağırlayan Akpınar, görüşmelerini 15’er dakikalık aralıklarla yaptı. Ziyaretçiler arasında, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, eski belediye başkanı ve Bosna- Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak, oda ve dernek yönetimleri, platform temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda Karşıyakalı yer aldı. Son 4 günde, binin üzerinde kişiyi ağırlayan Başkan Akpınar, makam kapılarının her zaman açık olacağını söyledi.

 SENDİKALAR TAM KADRO

Akpınar’a ilk tebrik ziyareti DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Ege Bölge Sorumlusu Memiş Sarı ve şube temsilcilerinden geldi. Sendika yönetimi, Başkan Akpınar’a yeni görevinde başarılar diledi. Örgütlenmeye önem verdiklerini söyleyen Akpınar “Ben salonlardan değil, alanlardan geldim. Örgütlü toplumu önemseyen bir insanım. Yeter ki örgütlü toplum, halkın mutluluğunu amaç edinsin. Taşeron bir sistem sorunudur. Ortadan kaldırmak için birlikte mücadele edeceğiz” dedi. Tüm-Bel-Sen yönetimi de Akpınar’a ziyarette bulundu.

 BAYSAK DA ZİYARET ETTİ

Karşıyaka eski Belediye Başkanı ve Bosna- Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak da Başkan Akpınar’ın ziyaretçileri arasında yer aldı. İzmir Bosna- Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimiyle birlikte tebrik ziyaretini kabul eden Akpınar “Kemal Baysak, ilçe tarihinde iz bırakan bir siyasetçi. Ondan öğreneceklerimizin üzerine koyarak, kalıcı hizmetler yapacağız. Karşıyaka’yı Türkiye’ye ve dünyaya anlatacağız” dedi. Baysak ve dernek yönetimi Akpınar’a, tablo, kitap, çini işlemeli tabak ve Fatih Sultan Mehmet’in 1463 yılında Bosna’ya girişindeki beyannamesini hediye etti.

 KARSAV’DAN DESTEK

Akpınar’ı makamında ziyaret eden Karşıyaka Kültür- Sanat ve Eğitim Vakfı (KARSAV) yönetimi de Akpınar’a hem başarı dileklerini iletti hem de bundan sonraki çalışmalarda destek olma sözü verdi. Vakıf yöneticileri, Başkan Akpınar’a ‘Efe silahı’ ve Atatürk heykelciği hediye etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber DÜNYA ÇOCUKLARI 22.KEZ KARŞIYAKA'DA

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?