ANA SAYFA > GÜNDEM > Dobo Metin saldırıda hayatını kaybetti

Dobo Metin saldırıda hayatını kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dobo Metin saldırıda hayatını kaybetti

Karşıyaka tribünün sevilen ismi, tribün lideri Metin Arslan (Dobo Metin), Göztepe’de silahlı saldırıda hayatını kaybetti!

Alınan bilgiye göre, Dobo Metin otomobil ile seyir halindeyken uzun namlulu silahlarla uğradığı saldırıya uğradı. Olay, gece saat 23.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Karşıyaka tribün lideri Dobo Metin (Metin Arslan) ve Mehmet Ali Oğuz, 35 AIT 325 plakalı otomobil ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndan Konak istikametine seyir halindeyken Güzelyalı civarında bulunan başka bir otomobildeki şüphelilerce silahlı saldırıya uğradı. 

Sahilde bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda araç içinde bulunan yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralılar ambulanslar ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan, Karşıyaka tribün lideri Dobo Metin (Metin Arslan) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı Mehmet Ali Oğuzun'ın sabaha karşı vefat ettiği açıklandı. 

Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka filede Liray ile yeniledi
Sonraki Haber KAFKD, başkan yardımcısı Alptekin'i ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?