ANA SAYFA > GÜNDEM > DEVA Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayını açıkladı

DEVA Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DEVA Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayını açıkladı

DEVA Partisi, Ankara'da düzenlenen 4. Aday Tanıtım Toplantısıyla İzmir adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Toplantıda konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu'nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını duyurdu. İzmir teşkilatının tüm ilçelerde ve büyükşehirde yerel seçimlere katılacağını ifade eden Babacan, konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serap Karaosmanoğlu ve 30 ilçeden seçimlere katılan belediye başkanı adaylarına başarılar diledi.
Bu açıklamaya göre partinin Karşıyaka Belediye Başkan adayı da Pınar Güngör Özinan oldu. 
Pınar Güngör Özinan 1986 İzmir doğumlu. Öğretmen bir anne ile mühendis bir babanın kızı. İzmir Amerikan Lisesi'nden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden lisansını tamamlamış ve yine aynı üniversitede yapı analizi dalında yüksek lisans eğitimini aldı. Evli ve bir kız çocuk annesi. İnşaat ve taahhüt alanlarında faaliyet gösteren şirketinde yönetici olarak görevini icra etmektedir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TİP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı belli oldu
Sonraki Haber KSK Başkanı Azat Yeşil istifa mı etti?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?