ANA SAYFA > SPOR > KSK Başkanı Azat Yeşil istifa mı etti?

KSK Başkanı Azat Yeşil istifa mı etti?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Başkanı Azat Yeşil istifa mı etti?

Karşıyaka’da İlker Ergüllü’nün istifasının ardından Başkan Azat Yeşil’de istifasını verdi. Başkansız kalan yeşil-kırmızılı kulüpte yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu

İzmir’in köklü kulübünde önemli gelişmeler yaşanıyor. Futbolda sportif olarak alınan kötü sonuçlarından ardından yönetimde de yaşanan istifalar şok üstüne şok yaşattı. Asbaşkan İlker Ergüllü’nün istifasından sonra kulüp Başkanı Azat Yeşil’in de noter kanalıyla istifasını kulübe gönderdiği öğrenildi. Bu gelişmeler sonrası Karşıyaka’da hem saha içinde hem de yönetim olarak kriz büyüyerek devam ediyor. Başkansız kalarak yönetimsel belirsizlik yaşamaya başlayan Kaf-Kaf'ta olağanüstü kongreye gidilmesi ihtimali konuşulmaya başlandı. Karşıyaka’da Başkan Azat Yeşil ve Asbaşkan İlker Ergüllü’nün istifasından sonra mevcut yönetim kurulunun nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Yönetim kurulu içinde bazı istifalarında olabileceği, mayıs ayında yapılacak olan olağan genel kurul öncesi önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurul kararı da çıkmasının gündemde olduğu öğrenildi. Sezon başında tüzükteki üyelik süresi engeli nedeniyle başkan olamayıp mayıs ayındaki olağan kongrede başkanlığa aday olması beklenen İlker Ergüllü’nün şimdiden mevcut yönetimde fikir ayrılığı yaşadığı kişiler dışında yönetim kurulu hazırlıklarına başladığı öğrenildi.
Kaynak: Yenigün Gazetesi / Görkem Türkyılmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 1
Önceki Haber DEVA Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayını açıkladı
Sonraki Haber Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı Şemikler'de açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?