ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Karşıyaka Çarşı'nın ara sokakları da hayat bulacak

Çiftçioğlu: Karşıyaka Çarşı'nın ara sokakları da hayat bulacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Karşıyaka Çarşı'nın ara sokakları da hayat bulacak

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Çarşı'da seçim çalışmalarını sürdürürken, ara sokaklara girdi ve esnaf ile alış veriş eden vatandaşların sorunlarını not ederek, belediye başkanı olduğu an isteklerinin ne olduğunu dinledi, not aldı.

Karşıyaka Çarşı'daki ara sokakların ana caddeye göre tenha olmasını arzu etmediklerini, çarşının tamamının bir bütün olarak cıvıl cıvıl olması gerektiğini ifade etti. Çiftçioğlu "Bu nedenle projeler üreterek bu ara sokakların da ana cadde gibi hareketli olmasını sağlayacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın" dedi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, bu konuda net konuştu:
"Karşıyaka Çarşı’mızın ara sokaklarında birbirinden değerli esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Sevdam olan Karşıyaka’mın her bir köşesinde sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayıncaya dek aşk ile Karşıyaka Çarşı bambaşka bir hale bürünecek."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka farklı mağlup
Sonraki Haber Dervişoğlu'ndan Yetkin Hafızoğlu'na destek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?