ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu İZBAYDER'i ziyaret etti

Çiftçioğlu İZBAYDER'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu İZBAYDER'i ziyaret etti

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu, İzmir Doğubeyazıtlılar Derneği’nin (İZBAYDER) üyeleri ile dernek binasında bir araya geldi.

İsmail Çiftçioğlu yaptığı açıklamada, "İzmir Doğubeyazıtlılar Derneği’nin Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesindeki derneğini ziyaret ederek derneğin değerli başkan ve yöneticileri ile üyeleriyle Karşıyaka’mızı konuştuk. Kadim şehrimizin güzel insanlarıyla, kentimiz için yapacağımız projeleri değerlendirdik. İhmal edilen problemleri ortak akılla beraber çözeceğiz. Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Yalçın ve  İzmir Doğubeyazıtlılar Derneği Başkanı  Metin Elçi’ye ve kıymetli hemşerilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Çok verimli bir toplantı oldu" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka yenilgilerle ağlıyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'da yasa dışı silah imalatı ve ticareti operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?