ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yenilgilerle ağlıyor...

Karşıyaka yenilgilerle ağlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yenilgilerle ağlıyor...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün üç ana branşındaki yenilgiler ve peş peşe gelen istifalar Karşıyaka'da kara bulutları çoğalttı.

Futbolda final niteliğindeki Batman Petrolspor maçını kendi seyircisi önünde hezimetle 5-1 kaybeden futbol takımından bir gün önce Türkiye Kupası'nda Konya'da Anadolu Efes'e basketbol takımının yenilerek elenmesinin üzerine bir de voleybolda play offu kovalayan kadın voleybol takımının Bodrum'da Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a 3-0 yenilmesi  her şeyin tuzu biberi oldu...
bunlar yetmiyormuş gibi adı başkanlık için geçen ancak tüzüğe takılan ve yönetimde Karşıyaka'da Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan İlker Ergüllü'nün istifasıyla sarılan Karşıyaka, ardından da başkan Azat Yeşil'in istifa haberiyle adeta şok oldu.
Özellikle futbol maçının 5-1 gibi şok bir skorla kaybedilmesi maçı izlemeye gelen seyircilerin göz yaşını tutamamasına da sebep oldu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı Şemikler'de açıldı
Sonraki Haber Çiftçioğlu İZBAYDER'i ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?