ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Gençler, büyüklerimiz ve can dostlar için doğru projeler hazır...

Çiftçioğlu: Gençler, büyüklerimiz ve can dostlar için doğru projeler hazır...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Gençler, büyüklerimiz ve can dostlar için doğru projeler hazır...

İsmail Çiftçioğlu, yerel seçimler yaklaştıkça projelerini de birer birer açıklamaya devam ediyor.

Halkla bütünleşen, bunu seçildiği takdirde devamlı hale getireceğini ve Karşıyaka Belediyesi’ni vatandaşların önerileri doğrultusunda yöneteceğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı İsmail Çiftçioğlu, “Can dostlarımız için projelerimiz hazır: Hayvan hastanesi ve hayvan oteli kuracağız” dedi.
Cumhur İttifakı ve Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu,  can dostları için ilk etapta yapılacakları “Mama desteği, Köpek parkları, Hayvan ambulansı, Takip ve sahiplendirme” olacağını söyledi.
“GÜZEL BİR GELECEK İNŞA EDECEĞİZ”
İsmail Çiftçioğlu, “Karşıyaka’mıza çocuklarımız ve ailelerimiz için daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz “ derken, bu konudaki projelerini de şöyle aktardı: 
“Kreş Karşıyaka, Çocuk Yaşam Parkı, Çocuk Gelişim Atölyeleri ve Deneyim Gezileri, Mutlu Çocuk Oyun Parkları, Yetenek Testleri ile Çocuklarımıza Rehberlik Desteği, Her bir çocuğumuzun mutlu ve sağlıklı bir şekilde büyümesine katkı sağlamak önceliğimiz olacak.”
“BÜYÜKLERİMİZE DOĞRU PROJELER”
“Karşıyaka’mıza büyüklerimiz için doğru projeler getireceğiz” diyen  İsmail Çiftçioğlu’nun ilk etap projeleri şunlar:
“Geriatrik Bakım & Rehabilitasyon Merkezi, Yenilenen Zübeyde Hanım Huzurevi Sağlıklı Yaşam Alanı, İkinci Bahar Sosyal Destek Hizmetleri, Kısmi Zamanlı ve 3 Günlük Refakat Desteği, Ücretsiz Evde Bakım Hizmetleri, Hasta Nakil & Evde Tamir Desteği.”
Çiftçioğlu, “Aktiviteler, sağlık takibi ve sosyal desteklerle büyüklerimize konforlu bir yaşam sunacağız” diyerek bu konuda kararlı olduklarını söyledi.
“GENÇLERE PARLAK BİR GELECEK”
Çiftçioğlu, gençler ile ilgili projelerin de gençlere parlak bir gelecek tasarlamakla başlanacağını ifade ederek şöyle dedi:
“Gençlerimiz için parlak bir gelecek tasarlıyoruz. Karşıyakalı gençlerin eğitim, sanat ve teknolojiyle iç içe bir hayat sürdürmeleri için kapsamlı ve doğru projeler hayata geçiriyoruz. Kütüphane ve Ortak Çalışma Alanları, KARGEM Kurs Merkezlerinin Sayısı Artıyor, Dijital Medya Çekim Stüdyosu, E-Spor Merkezi ve E-Spor Takımı Kuruluyor, Öğrenci Bursları, Yamanlar Gençlik Merkezi, Üniversitelilere Otobüs Bileti Desteği, Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Yüzme Havuzları Geliyor.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sözeri: Anadolu Üniversite karşılaşmasıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz
Sonraki Haber İYİ Parti adaylarının kıran kırana maçı berabere bitti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?