ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Başkan Gömü mü arıyor?

Çiftçioğlu: Başkan Gömü mü arıyor?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Başkan Gömü mü arıyor?

Ak Parti Karşıyaka İlçre Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın Karşıyaka Belediyesi Giriş Katı'ndaki tadilatla ilgili olarak sosyal medyadan açıklama yaptı.

Ak Parti Karşıyaka İlçre Başkanı İsmail Çiftçioğlu, aylardır süren tadilatın ne zaman biteceğini ve bunun ödemesinin nasıl yapılacağını sordu. Ak Parti Karşıyaka İlçre Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nun açıklaması şöyle: 
"Değerli Karşıyakalılar;
Karşıyaka Belediyesi’nin Giriş Katı Aylardan Bu Yana Tadilat Görmektedir. Maalesef Temmuz, Ağustos Derken Aralık Ayına Dayandık, Tadilat Bitmedi. Galiba Sadece Tadilat Yapılmıyor, Başkan Cemil Tugay Bir Gömü Araması Yapıyor Olmalı Ki Bu Çalışmalar Bir Türlü Bitmedi, Şöyle Bir Hafızalarımızı Yoklayalım; Bu Giriş Katının Tadilatı En Son Sn. Hüseyin Mutlu Akpınar’ın İlk Seçildiği Dönemde Yapılmıştı. 5 Yılda Kullanılamaz Hale Geldi Sanırım! Sn. Hüseyin Mutlu Akpınar Giriş Katının Tadilatından Sonra Makam Odasında Da Tadilat Yaptırmıştı. Şimdi Aynı Yolu Başkan Cemil Tugay İzliyor. Sayın Cemil Tugay Herkese Mavi Boncuk Dağıtıyorsun Ama Her Geçen Gün Şeffaflıktan Uzaklaşıyorsun, Sonun İyi Gözükmüyor!
Sayın Tugay Bu Soruların Cevabını Tüm Kamuoyu Merak Ediyor;
1.Belediye Çalışanlarının Maaş Ödemesi Tehlikede İken, Kent A.Ş. Çalışanları Aylardan Bu Yana Maaş Alamazken Bu Tadilata 1 Milyonun Üzerinde Neden Para Harcıyorsun?
2.Bu Paranın Kaynağı Nedir?
3.Kendi Memurların Bile Bu Duruma İsyan Ederken, Sıradaki Tadilatın Makam Odanda Olacağı Söyleniyor. Bu İddia Doğru Mu?
4.Sen Keyfi Tadilatlar Yaptırırken, Karşıyaka’nın Öz Varlıklarını Satmak İçin Meclis’ten Tek Tek Yetki Alırken Personellere Ödenmeyen Maaşlar Vicdanını Hiç Rahatsız Etmiyor mu?"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Terk edilmiş evler “Metruk” sergisinde hayat bulacak
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden Ak Parti İlçe Başkanına jet yanıt geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?