ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka Gençlik Kolları'nda deprem...

CHP Karşıyaka Gençlik Kolları'nda deprem...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka Gençlik Kolları'nda deprem...

CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları yönetiminden 7 kişi, belediye meclis üyesi adaylarının belirlenme yönetime tepki göstererek, görevlerinden istifa etti.

İstifa eden yönetim kurulu üyelerinden biri olan Murat Atayoğlu, "31 Mart yerel seçimi için meclis üyesi aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Ancak bu süreçte meclis üyesi aday listesinde partinin öz gücü, kendi öz evladı olarak nitelendirilen gençliğin temsil edilmediğini görmekteyim. Gençlik yerine, parti ana kademe yöneticilerinin çocuklarına yer verilmiş olmasından dolayı, partideki yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum" diye konuştu.

İlçede 7 kişinin istifasının CHP İzmir İl Gençlik Kolları'na iletilmesi halinde, Karşıyaka'da İlçe Gençlik Kolları yönetimi düşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'in yeni meydanı Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılacak
Sonraki Haber İduğ'dan Küçük Park'ta Sevgililer Günü sürprizi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?