ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı ve 14 üye istifa etti

CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı ve 14 üye istifa etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı ve 14 üye istifa etti

CHP Karşıyaka'da sular durulmuyor...

6 İlçe Başkan yardımcısının istifasının ardından CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş ile 14 yönetim kurulu üyesi istifa etti. İstifa edenlerin açıklaması şöyle: 

"2017 Aralık ayından beri onurla ve gururla partimizin bizlere verdiği en yüce görevlerden bir anesini üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirerek ifa ettik. 

Bu süreç boyunca bir genel seçim, bir yerel seçim ve onlarca basın açıklaması etkinlikler gerçekleştirdik.partimizin kalesi olan Karşıyaka'mızda Gecemizi gündüzümüze katarak tek bir umudumuz olan 6 oklu onurlu bayrağımız' göklerde dalgalandırmak adına emek mücadelemizden bir adım dahi geri atmadık. 

Bugün oluşan koşullar gereği sürecin bizler için yorucu ve ve yıpratıcı geçmesinden dolayı enerjik ve daha dinamik bir yapı oluşabilmesi için CHP Karşıyaka gençlik kolları yönetim kurulunun bütün bireyleri olarak görevlerimizden istifa ettiğimiz' kamuoyuna duyururuz. 

Bizler bu partinin evlatlarıyız bu partinin her kademesinde emek verdik ve emek vermeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugünde Cumhuriyet Halk partimizin genelde iktidarı için çalışmaya devam edeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kentsel yenileme planları iptal edildi
Sonraki Haber Karşıyaka üç isimle görüştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?