ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP İL BAŞKANI ENGİN'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

CHP İL BAŞKANI ENGİN'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İL BAŞKANI ENGİN'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin, Babalar Günü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı. Engin mesajında, babaların, günümüz koşullarında bu görevi yerine getiren, gerçek kahramanlar olduğunu ifade ederken, "Babalar, çocuklarının gözünde görevlerine dünyadaki en güçlü insan, tüm sorunları çözen ve asla korkmayan bir kahraman olarak başlar" dedi.

Tüm babaların gerçek birer kahraman olduğunu söyleyen Engin, "Koşulların zorluğuna, imkansızlığına aldırış etmeden çocukları için çırpınan, onların en iyi şartlarda büyümesi için, yeri geldiğinde yavrularını bile daha az görmeyi göze alabilen, tüm sorunlarda bir çözüme ulaşmak, ailelerini ve çocuklarını korumak için çabalayan babalar elbette ki gerçek kahramanlardır. Yaşları kaç olursa olsun gözlerinde hep bir çocuk olarak kalan evlatlarının, mutlu olması tek istekleri ve alabilecekleri en büyük hediyedir babalarımızın. Günümüz koşullarında hem iş, hem psikolojik anlamda sıkıntı yaşanan ülkemizde, daha da zor baba olmak farkındayız. Ama çocuklarının sevgisi, sımsıkı sarılarak söyleyeceği birkaç söz yeterli tüm babaların sıkıntısını unutturmaya. Zaten baba olmakta evlatlarını sıkıntılardan mümkün olduğunca uzak tutmak değil mi? Hiçbir karşılık beklemeden, neredeyse bir ömrü çocukları için geçiren babalarımızın meşakkatli bir görev yaptığını biliyoruz. Babalarımızın omuzlarından biraz yük alabilmek içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle, bu özel günde tüm babalarımızın babalar gününü kutluyor, aileleriyle birlikte geçirecekleri huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA'DA CANER İLE HÜSEYİN TFF'YE MÜRACAAT ETTİ...
Sonraki Haber KARŞIYAKALI KADINLARIN EŞİT TEMSİL HAKKI TALEBİ MECLİSTE

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?