ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP GENEL SEKRETERİ TEKİN: KARŞIYAKA'DA HEDEF %90

CHP GENEL SEKRETERİ TEKİN: KARŞIYAKA'DA HEDEF %90

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP GENEL SEKRETERİ TEKİN: KARŞIYAKA'DA HEDEF %90

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Örgütü, yerel seçimlerde gece gündüz çalışan ve alınan yüzde 71'lik rekor oy oranında önemli bir paya sahip olan partililere teşekkür belgesi verdi. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin "Birbirimizi ve partimizi seveceğiz, koruyacağız. Karşıyaka'da bunu başardık. Hedefimiz yüzde 90" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Örgütü, yerel seçimlerde gece gündüz çalışan partililere teşekkür belgesi verdi. Tay Park'ta gerçekleşen törene CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı. Törende, seçim sürecinde var güçleri ile çalışan partililere teşekkür belgesi verildi.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin "CHP'de herkes emeği ile alın teri ile siyaset yapar. Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde küçük kırgınlıklar, sıkıntılar yaşanabilir. Bunları her zaman geride bırakacağız ve önce birbirimizi, sonra partimizi seveceğiz, başarıya taşıyacağız. Yapmamız gereken, sıkıntıları büyütmek değil, yok etmektir. Karşıyaka'da bunu başardık. Alınan yüzde 71'lik oy oranını yüzde 80'lere, 90'lara çıkartmalıyız" dedi.
Etkinlikte konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Ben CHP gibi çok iyi bir ailede yetiştim ve CHP gibi çok iyi bir okulda eğitim aldım. Sizlerin sayesinde rekor oy alarak belediye başkanı olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bizim birliğimizi ve bütünlüğümüzü kimse bozamaz. Bundan sonraki süreçte, Karşıyaka sadece İzmir'e değil, Türkiye'ye rol model olacak. Bunun için sahada yine hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege de "Sizler, ailelerinizden, işlerinizden taviz vererek partinin başarısı için çalıştınız. Rekor bir oyla, ne kadar doğru bir çalışma yöntemi uyguladığımızı kanıtladık. Şimdi hedefimiz, bu modeli Türkiye'ye uygulamaktır. Başarımızı ülke geneline yayacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ARS, FİYATINDA İNDİRİM YAPMAZSA GÖNDERİLECEK...
Sonraki Haber İZMİR DOĞAL YAŞAM PARKI'NIN EN YENİSİ BAMBİ...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?