ANA SAYFA > GÜNDEM > BÖYLE OLUR KARŞIYAKA'DA ROMAN DÜĞÜNÜ

BÖYLE OLUR KARŞIYAKA'DA ROMAN DÜĞÜNÜ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BÖYLE OLUR KARŞIYAKA'DA ROMAN DÜĞÜNÜ

Kentin her bölgesine eşit hizmet götürmek için çalışan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy’de düzenlenen Roman Şenliği’nde 17 çiftin nikahını kıydı.

Neşeli halleri ile bilinen Romanlar, gece boyunca şarkılar söyledi, oyunlar oynadı. Eğlencenin tavan yaptığı geceye, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de katıldı.

BAŞKANLAR DA OYNADI

Örnekköy Pazaryeri’ndeki Roman Şenliği ve Toplu Nikah Töreni müzik ve eğlence ile başladı. Akşam saatlerinden itibaren alanı dolduran mahalle sakinleri,  Tepecik Senfoni Orkestrası ve Romanların sevgilisi Tepecikli Serkan’ın şarkıları ile eğlendi. Bir an olsun yerinde durmayan ve doya doya oynayan Roman vatandaşların coşkusuna Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de katıldı. Akpınar ve Tekin, sahneye çıkarak, Roman vatandaşlar ile birlikte oynadı.

GECE BOYU EĞLENCE

Gecede, 17 çiftin nikahı da kıyıldı. Bazı çiftlerin, nikah törenine bebekleri ile birlikte katılması ilgi topladı. Başkan Akpınar ve CHP Genel Sekreteri Tekin, evlilik cüzdanlarını eşlere teslim etti. Çiftlere çeyrek altın hediye edildi. Gelinler, nikah töreninin ardından çiçeklerini atmayı da ihmal etmedi. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı gecede, müzik ve eğlence geç saatlere kadar devam etti.

“SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Roman Mahallesi benim için ayrıcalık taşıyor çünkü burası, hayatın bütün zorluklarını yaşayan ve evlerine ekmek götürebilmek için alın teriyle mücadele edenlerin mahallesi. Biz yuva yapmanın ne büyük mutluluk olduğunu biliyoruz. Bugün burada çiftlerimizin yuvasını kurduk ancak sonraki süreçte de kentsel dönüşüm projelerimiz sayesinde sizler için huzur dolu yuvalar yapacağız” dedi.

 “HEP YANINIZDAYIZ”

Şenliğe katılan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise “Bugüne kadar Roman vatandaşlarımızın her mücadelesinde yanlarında olduk. Nasıl zorluklar yaşadıklarını biliyoruz. Bunları çözmek için çalışıyoruz. Sosyal demokrat bir belediyenin çatısı altında olduğunuz için çok şanslısınız. Belediye başkanlarımızın, hiç birinizi mağdur etmeyeceğinden eminim. Mutluluğunuz sonsuza kadar sürsün” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NDE GÖRME ENGELLİLER KÜTÜPHANESİ
Sonraki Haber KARŞIYAKA ANAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?