ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı’ya ulaşım kartları için başvuru merkezi

Bostanlı’ya ulaşım kartları için başvuru merkezi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı’ya ulaşım kartları için başvuru merkezi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bostanlı İskelesi’nde kart başvuru merkezi açtı. İlk aşamada yalnızca engelli ve 65 yaş kartlarının alınabileceği merkez zaman içerisinde diğer kart tipleri için de hizmet verecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, ana binası Konak’ta bulunan kart başvuru merkezlerinin üçüncüsünü Bostanlı İskelesi’nde açtı. Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı’nın bünyesindeki kart başvuru merkezlerin ikincisi İZTAŞIT’ın devreye girmesiyle Seferihisar’da hizmete alınmıştı.
 
Kentin kuzeyindeki ilçelere hizmet vermek amacıyla açılan Bostanlı İskele Aktarma İstasyonu Kart Aktarma Merkezi’nde ilk aşamada sadece ücretsiz kart işlemleri yapılıyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 65 yaş ve üzeri kişiler, yüzde 40’tan fazla engelli raporu sahibi yurttaşlar ve onlarla birlikte seyahat edecek bir refakatçileri ücretsiz İzmirim kartlarını Bostanlı Kart Başvuru Merkezi’nden alabiliyor. Merkezin hizmetleri zaman içerisinde artırılacak.
 
Başvuru için gerekenler
Engelli Kartı almak için nüfus cüzdanı aslı, son altı ayda çekilmiş biyometrik fotoğraf, Engelli Sağlık Kurulu Raporu’nun aslı veya aslı gibidir onaylı örneğiyle başvuru yapılması gerekiyor. 65 yaş karta (İzmirim Kart) başvuru için ise nüfus cüzdanı aslı ve son altı ayda çekilmiş biyometrik fotoğraf isteniyor.
 
Bostanlı Kart Başvuru Merkezi hafta içi 08.00-12.00 ve 13.00-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'li Anıl'dan rap performansı
Sonraki Haber Deprem yine korkuttu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?