ANA SAYFA > GÜNDEM > Bölge Federasyon Başkanı'ndan Mavişehir Rotary'e ziyaret

Bölge Federasyon Başkanı'ndan Mavişehir Rotary'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bölge Federasyon Başkanı'ndan Mavişehir Rotary'e ziyaret

Mavişehir Rotary Kulübü Federasyon Başkan ziyareti Anemon Fuar Otel’de gerçekleşti. Kulüp Başkanı Altan Yücel, Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Alaeddin Demircioğlu’nun da üyesi bulunduğu Mavişehir Rotary Kulübü'nde bu dönem gerçekleştirdiği insanlığa dokunan projelerini anlattı.

Mavişehir Rotary Kulübü ziyaretinde Rotary 2440. Bölgeye bağlı kulüplerin “İlham Kaynağı Olalım” uluslararası temasıyla ilham veren pek çok başarılı işe imza attığını dile getiren Bölge Federasyon Başkanı Alaeddin Demircioğlu, Uluslararası Rotary’nin Polio aşısıyla çocuk felcini dünya üzerinden silme çalışmalarında son aşamaya gelindiğini hemen ardından ise yüksek ihtimal ile çağımızın en büyük sorunu haline gelen küresel ısınma ve iklim değişikliği üzerinde çalışmalara başlanacağını ifade etti.

Mavişehir Rotary Kulübü Başkanı Altan Yücel ise yaptığı konuşmada toplumun her kesiminde ihtiyaç duyulan her alanda insana dokunmanın iyileştirici gücüne inandığına değinerek çocuk felcini dünya üzerinden Polio aşısıyla silme çalışmalarına katkıda bulunmak üzere 1.000 dolar bağışta bulundu. Yücel ayrıca bu bağışla, hizmet projelerinin hayata geçirmede Rotary Vakfı’nın önemine de değindi.

Kulüp üyelerinin yoğun katılımıyla devam eden toplantı, Alaeddin Demircioğlu'nun Mavişehir Rotary Kulübü Başkanı Altan Yücel'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın Filizleri çığ gibi büyüyor
Sonraki Haber Akpınar: Karadeniz denince akla neşe gelir...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?