ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar: Karadeniz denince akla neşe gelir...

Akpınar: Karadeniz denince akla neşe gelir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar: Karadeniz denince akla neşe gelir...

Karşıyaka Belediyesi’nin destekleriyle Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen 11. Karşıyaka Hamsi Şöleni büyük coşkuya sahne oldu.

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından, Karşıyaka Belediyesi’nin desteğiyle organize edilen etkinlikte Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Eski Kültür Bakanı Suat Çağlayan, Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hızır Murtezaoğlu, Karadeniz dernekleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, meclis üyeleri ile muhtarlar da katıldı. Gizem Memişoğlu ve Orkestrasının sunduğu müzik şöleni de konuklara keyifli anlar yaşattı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karadeniz denince akla neşe gelir, huzur gelir, heyecan gelir, hiç yorulmadan yılmadan vatanı için çalışan kadını gelir. Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu yine muhteşem bir organizasyona imza attı. Türkiye bugün siyasi ve ekonomik açıdan zor bir süreçten geçiyor. Toplumsal dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemi yaşıyoruz. Geleneksel hale gelen bu şölen; insanlarımızın birbirinden ayrıştırıldığı, ortak değerlerimizin yok edilmeye çalışıldığı günümüzde, birlik ve beraberlik mesajı vermek için de oldukça önemli. Bu yıl da sadece Karadenizliler değil, her kesimden yurttaşımızla çok güzel bir buluşmaya daha imza attık. Dilerim ki her yer İzmir gibi olsun. Başta KADEKON olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hızır Murtezaoğlu da "Hamsi şöleni, Karadeniz nostaljisini yaşadığımız, hemşerilerimizin İzmir hemşerileriyle buluştuğu, gelenek ve göreneklerini yaşattığı İzmir'deki en büyük etkinliklerden biri oldu. Karadeniz Konfederasyonunu biraz aşan Ege'ye ve İzmir'e mal olan bir etkinlik. Her yıl 20 bin civarında vatandaşımız katılıyor. Geleneksel hale gelen etkinliğimiz, önümüzdeki yıllarda da devam edecek" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bölge Federasyon Başkanı'ndan Mavişehir Rotary'e ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka Kanarya Severler madalyaya doymadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?