ANA SAYFA > GÜNDEM > BESİAD 13 yaşında

BESİAD 13 yaşında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BESİAD 13 yaşında

Esnaflar arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak, kent yönetiminde söz sahibi olabilmek, Karşıyaka ile ilgili olarak projeler üreterek ilgili kurumlara sunmak ve bunların takibini yaparak hayata geçirmek amacı ile 2002 yılında kurulan BESİAD (Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği) kuruluşunun 13. yıldönümünü, görkemli bir etkinlikle kutlayacak.

Derneğin; özellikle 2001 yılında yaşanan sel felaketi nedeniyle, bir çok esnafın zarar etmesi, hatta can kayıplarının yaşanması nedeniyle, esnaf arasında dayanışmayı yarattığı için birlik olma düşüncesi ile kurulduğunu söyleyen BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, “Bu olay bize, bir ve birlik olursak her türlü sorunu çözebileceğimizi öğretti. O günlerde birbirimize kenetlendik, dayanışma içinde olduk ve sorunlarımızı tek tek çözdük. Çok zarar ettik. Canlar kaybettik. Bu olay bizi çok etkiledi. Esnaf kenetlendi. O nedenle de BESİAD çatısı altında örgütlenerek, sorunlarımızın çözümü için ilgili kurumları harekete geçirdik. Artık sorunlarımızı BESİAD çatısı altında aşıyoruz. BESİAD, lider bir sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarını titizlikle, ilkeli bir şekilde ve daha da büyüyerek sürdürecektir. Şu çok iyi bilinmelidir ki, BESİAD hiçbir siyasi kuruluşun arka bahçesi olmayacaktır” dedi.

Derneğin kuruluşunda emeği geçenler ile, bugüne kadar görev yapan tüm başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden ve  dernekte hepsinin çok emeği bulunduğunu ifade eden Feyyaz Sungur, “Onların hepsinin adı, BESİAD’ın tarihine altın harflerle yazılacaktır. Hepsini saygıyla anıyorum” diyerek, dernek üyesi tüm esnafı kuruluş şenliğine davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uçar: Başkanlık sisteminin temeli bütünşehir yasasıdır
Sonraki Haber Minik gazeteciler kolları sıvadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?