ANA SAYFA > GÜNDEM > Belediye Başkanı Tugay, Ak Parti'yi ziyaret etti

Belediye Başkanı Tugay, Ak Parti'yi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Belediye Başkanı Tugay, Ak Parti'yi ziyaret etti

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına seçilen Didem Dereboylu Keseli'yi Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ziyaret etti.

AK Parti Karşıyaka 7. Olağan Kongresi'nde AK Parti'nin Karşıyaka'daki ilk kadın ilçe başkanı olarak seçilen Didem Dereboylu Keseli'yi Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ziyaret ederek, "hayırlı olsun. Başarılar dilerim" dedi. .
Karşıyaka Meclis Üyeleri Ahmet Uğur Baran, Adem Öztürk ve Mustafa Yıldız da ziyaret sırasında bayan başkanın yanında yer aldı. 
Toplantı sırasında CHP'li Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli ortak gayelerinin Karşıyaka olduğunu dile getirdi. 
Ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yapan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, "Sayın Cemil Tugay'a göstermiş olduğu nezaketten ötürü teşekkür ediyorum. Elbette hepimizin ortak gayesi Karşıyaka'nın eksiklerinin giderilmesi ve yaşam kalitesinin yukarı taşınması. Bu noktada hakkaniyetli bir şekilde iyi yaptıklarını da, hatalı ve eksik yaptıklarını da siyasi nezaket çerçevesinde dile getireceğiz. Karşıyaka'nın menfaati bunu gerektiriyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor teniste de iddialı…
Sonraki Haber Başkan Soyer 550 günün hikâyesini anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?