ANA SAYFA > GÜNDEM > Belediye Başkanı Akpınar'ın odasında "böcek"

Belediye Başkanı Akpınar'ın odasında "böcek"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Belediye Başkanı Akpınar'ın odasında

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın makamında yapılan konuşmaları dinlemeye yarayan ve ’böcek’ adıyla bilinen elektronik cihaz bulundu.

Akpınar, geçen 30 Mart’taki seçimlerinden ardından göreve başladıktan sonra görevlilerin bir arama yaptıklarını, herhangi bir cihaz bulunmadığını, daha sonra konulmuş olduğunu tahmin ettiklerini kendisine söylediklerini aktardı. Dinleme cihazını makam telefonunda meydana gelen bir arızayı çözmek isterken tesadüf eseri bulduklarını belirten Akpınar, "Hiç gerek olmayan bir aparat tespit ettik. Normal bir jakla aynı iş yapılabilecekken aparat konulmuş. Önce kendi arkadaşlarımızla ne olduğunu anlamaya çalıştık. Böcek olduğunu tahmin ettik. Daha sonra ise profesyonel bir şirket çağırdık. Baktık ki güzel bir böceğimiz olmuş" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP Karşıyaka seçime hazır
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde memur maaşı 4800 TL oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?