ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay’dan Karşıyakalı muhtarlara yemek..

Başkan Tugay’dan Karşıyakalı muhtarlara yemek..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay’dan Karşıyakalı muhtarlara yemek..

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Karşıyakalı muhtarlara yemek verdi.

Karşıyaka Kent Balık Restorandaki yemekte Karşıyakalı muhtarların 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, muhtarları tek tek sahneye davet ederek onlara günün anısına da birer plaket sundu.
Başkan Tugay “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, özverili çalışmalarıyla kentimize değer katan muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızla tam uyum içerisinde hizmet üretecek, birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Görev sürem boyunca her bir muhtarımız benim için çok önemli, değerli ve özel olacaktır” dedi.
Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı Levent Güçlü de tüm muhtarlar adına Başkan Tugay’a çiçek takdim etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi, Bossan’dan fark yedi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi’nde ayın konukları Topal ve Beşikçi oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?