ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay: Tunç Soyer devam etmeyecekse...

Başkan Tugay: Tunç Soyer devam etmeyecekse...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay: Tunç Soyer devam etmeyecekse...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay katıldığı bir televizyon programında İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylığı ile ilgili soruya "Tunç Soyer devam etmeyecekse o zaman adaylar arasında adım geçiyorsa bende şehrimize neler yapacağımız, neler vaat edeceğimizi söyleyebilirim. Karar partimizindir”" dedi.

Program sırasında, büyükşehir belediye başkanlığına aday olması durumunda nasıl bir tavır sergileyeceği sorulduğunda Cemil Tugay, “Değişim tartışmalarının olduğu kurultay sürecinde hiç kimseyle hiçbir şeyin pazarlığını yapmadım. Böyle bir taahhütte de bulunulmadı. Asla böyle bir şey yok. Karşıyaka’da belediye başkanlığımın devamı için de kimse bana söz vermedi. İçinde bulunduğumuz süreçte bazı partililerimizin İzmir’de büyükşehirle ilgili beni uygun gördüklerine dair teveccühlerini duyuyorum ve bundan da gurur duyuyorum. Böyle bir görev, değerli bir göre. İzmir’in hemen her yerinde yaşamış, ayağımın basmadığı yerin olmadığı bir şehirdir. Büyük bir onur olur. Ancak böyle bir çalışma içinde değilim. İzmir’de bir başkanımız var. Onun devam edip etmeyeceği kararı hem kendisi hem de partimiz tarafından verilmesi lazım. Devam etmeyecekse o zaman adaylar arasında adım geçiyorsa bende şehrimize neler yapacağımız, neler vaat edeceğimizi söyleyebilirim. Karar partimizindir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Fil Deniz Gaziantep yolcusu
Sonraki Haber Başkan Tugay ve Anıl Piyancı'ya Altın Palmiye ödülü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?