ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay, Piriştina'nın lojmanını iade ediyor...

Başkan Tugay, Piriştina'nın lojmanını iade ediyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay, Piriştina'nın lojmanını iade ediyor...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden tahsis edilen Atakent'teki rahmetli Ahmet Piriştina'nın öldüğü lojmanı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne iade edeceklerini açıkladı.

Başkan Tugay bu konuda yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:
"Yazılı talebimiz üzerine 17 Mayıs 2019 tarihli İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile, Karşıyaka Belediyesi’ne tahsis edilmiş olan 2038/2 No:2 Şemikler Atakent Mahallesi adresindeki konut, her ne kadar 15 yıldan uzun süredir atıl ve bakımsız durumda iken, işlevsel bir duruma getirilmesi ve hizmete sunulması düşünülmüş olsa da, eski başkanlarımızdan merhum Ahmet Priştina’nın ölümü ile ilişkilendirilerek kamuoyunda yaratılan hassasiyet nedeniyle, herhangi bir amaçla kullanımından vazgeçilmiş ve tahsisin iptal edilerek Büyükşehir Belediyemize iadesine karar verilmiştir.
Saygılarımla
Dr. Cemil Tugay
Karşıyaka Belediye Başkanı"
PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sıfır karbon noktası hayata geçiyor
Sonraki Haber Gaziemir’de kadın emeği sergisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?