ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay: Bizim Partimiz Karşıyaka

Başkan Tugay: Bizim Partimiz Karşıyaka

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay: Bizim Partimiz Karşıyaka

Karşıyaka Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını bu gece yaptı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay yönetiminde yapılan toplantıda seçimler yapıldı.

Cemil Tugay yaptığı açılış konuşmasında, “İzmir’in incisi ve Türkiye’nin gözbebeği Karşıyaka geçmişte olduğu gibi yarınlarda da örnek bir kent olacak. Ülkemize umut ve cesaret verecek. Atatürk’ün ve Zübeyde Hanımın  Karşıyakasına da bu yakışır. Bunu birlikte gerçekleştireceğiz. Bunun için çok çalışacağız. Elbette hepimizin partileri, dünya görüşü, ön görüleri, kişisel söylem ve duruşlarımız farklı. Böyle seçmenlerimizin karşısına çıktık. Seçildik. Ama şimdi ve bu mecliste bizim partimiz Karşıyaka’dır. Muhatabımız yediden yetmişyediye tümüyle Karşıyakalı hemşehrilerimizdir” diye konuştu.
Toplantıya CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz da katıldı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde 5 müdür değişti
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde kimler komisyonlara seçildi?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?