ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Sürekli Kızılay’ın iftar bağışcısı oldu

Başkan Sürekli Kızılay’ın iftar bağışcısı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Sürekli Kızılay’ın iftar bağışcısı oldu

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi tarafından düzenlenen ve 29 gece ayrı bağışcıların iftar yemeği vereceği Karşıyaka Hükümet Önündeki iftar çadırında Kerem Ali Sürekli yemek dağıttı.

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi iftar bağışcısı olan Karşıyakalı Ak Parti İzmir İl Başkanı, eski milletvekili Kerem Ali Sürekli 800 kişiye iftar yemeği verdi. Eşiyle birlikte çadıra gelen ve Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ile birlikte yemek dağıtan Kerem Ali Sürekli, top patladıktan sonra da Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’un da yer aldığı masada orucunu açtı.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, her akşam ayrı bir bağışcının iftar yemeği verdiğini ifade ederek, “Ramazan ayı boyunca verdiğimiz Kızılay Ramazan sofralarımızın 800 Kişilik İftar Bağışçısı olan Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye ve ailesine, ayrıca iftara eşiyle katılım sağlayan ve bizlere her zaman destek veren İlçe Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır’a, Karşıyaka’nın idari yöneticilerine ve Belediyemize sonsuz teşekkürler. Allah Hayırlarınızı Kabul etsin” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Genç Kızları şampiyonaya İlbank maçıyla başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi’nde vezneler hafta sonu açık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?