ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Soyer: Yamanlar'da karavan kamp alanı yapacağız

Başkan Soyer: Yamanlar'da karavan kamp alanı yapacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer: Yamanlar'da karavan kamp alanı yapacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; Travel Turkey İzmir-15. Uluslararası Turizm Fuarı’nda stantları gezip turizmcilerle sohbet etti.

Başkan Soyer KKTC standında Cittaslow ağına girmelerine katkıda bulunduğu kentlerin belediye başkanlarıyla da görüştü. Başkan Soyer daha sonra da Turizm Fuarı ile paralel açılan Fuar İzmir C Holüne bisiklet ile geçti. Karavanları inceleyen Başkan Soyer TTI Outdoor Fuarı’na açılıştan bir gün önce gelen yaklaşık 20 karavanın bulunduğu açık alanda da kamp ateşi yaktı. Karavancılarla bir süre sohbet eden Başkan Soyer, “Karşıyaka Yamanlar’da sanatoryumu aldık. En az 3 noktada karavan kamp alanı yapacağız. Çok geç kalınmış bir şey. Hiç merak etmeyin 2022’de karavan kamp alanı yapacağız. Karavan festivali ile karavancıları İzmir’de buluşturacağız” diye konuştu. Başkan Soyer’in müjdesi, karavancılar tarafından alkışlarla karşılandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Samican teknik heyeti sevindirdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Galatasaray Nef'i konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?