ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Samican teknik heyeti sevindirdi

Karşıyaka'da Samican teknik heyeti sevindirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Samican teknik heyeti sevindirdi

Üst üste 2 galibiyetle aylar sonra çıkışa geçen Karşıyaka'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen orta saha oyuncusu Samican'ın patlama yapması da teknik heyeti sevindirdi.

Kariyerinde Süper Lig dahil yıllarca 1'inci Lig ve 2'nci Lig kulüplerinde forma giyip Adanaspor'da şampiyonluk sevinci, Gaziantep FK ve Manisa FK'da Play-Off tecrübesi yaşayan 28 yaşındaki Samican, Karşıyaka'da ilk haftalarda hayal kırıklığı yarattı. Kaf-Kaf'ta 8'i ilk 11'de olmak üzere 11 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, son haftalarda yedek kaldı. Geçen hafta Edirnespor maçında rakip 1-0 öndeyken 36'ncı dakikada oyuna giren Samican, ikinci yarıda üst üste attığı 2 golle takımının aldığı 4-2'lik galibiyetin baş aktörü oldu.

Karşıyaka'da Samican gibi Edirnespor maçında ikinci yarıda oyuna girip 1 gol, 2 asistle oynayan sol bek Özgür'ün de performansı teknik heyetin elini lider Fethiyespor'la cumartesi günü oynanacak kritik deplasman öncesi güçlendirdi. Özgür, defansta görev almasına rağmen bu sezon 2 gol attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun 25 projesine onay
Sonraki Haber Başkan Soyer: Yamanlar'da karavan kamp alanı yapacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?