ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar Huzurevi'ni ziyaret etti

Başkan Akpınar Huzurevi'ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar Huzurevi'ni ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar kurban Bayramının 1. Gününde Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi'ni ziyaret etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Zübeyde Hanım Huzurevi'nde kalanların Kurban Bayramı'nı kutladı. Sevinç ve güler yüzle karşılanan Başkan Akpınar, huzurevi sakinleri günün büyük kısmında sohbet eden Başkan Akpınar gül de dağıttı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Burası sıcak ve sağlıklı bir yuva. Sağlıklı bir yaşam için dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemli olduğuna inanıyorum. Bizler, yerel yöneticiler olarak, sizlerin mutlu olması için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz geçmişimizden güç alarak geleceğe umutla bakıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Danışman raporuna göre takımın durumu iyi...
Sonraki Haber Bostanlıspor’a Bulgar antrenör…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?