ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar çalışanlarıyla bayramlaştı

Başkan Akpınar çalışanlarıyla bayramlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar çalışanlarıyla bayramlaştı

Karşıyaka Belediyesi’nin farklı birimlerinde çalışan personelle bayramlaşan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçenin ilk belediye başkanı Çömezzade Hacı Mehmet Efendi’nin mezarını ve efsane başkanlar arasında yer alan Nevzat Çobanoğlu’nu da ziyaret ederek vefa örneği gösterdi.

Bayram ziyaretlerini makamında kabul etmek yerine belediyenin tüm birimlerini ayrı ayrı gezen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, personelle tek tek bayramlaştı. Ana hizmet binasının tüm katlarını dolaşan Akpınar, zabıta binası, Kent Konseyi ile Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyelerini gezerek çalışanların bayramını kutladı. Belediye personeline çikolata ve baklava ikram edildi. Bayram için tüm taşeron işçilere erzak kutusu ve alışveriş çeki hediye edildi. Başkan Akpınar’ı sevgi gösterileri ile karşılayan çalışanlar, alkış ve tezahüratlarla uğurladı. Akpınar’a, başkan yardımcıları ve belediye bürokratları da eşlik etti.


 
Belediye çalışanları ile bayramlaşan Başkan Akpınar, büyük bir vefa örneği de göstererek, Karşıyaka’nın ilk belediye başkanı Çömezzade Hacı Mehmet Efendi’nin Soğukkuyu Mezarlığı’ndaki kabrini de ziyaret etti, su ve karanfil bıraktı. Geçmişten güç alarak geleceğe yönelik projeler ürettiklerini belirten Başkan Akpınar, ilçenin efsane belediye başkanları arasında gösterilen Nevzat Çobanoğlu’nu da unutmadı. Çobanoğlu’nun Mavişehir’deki evine konuk olan Akpınar “Hayatta iz bırakmak önemlidir. İs bırakan çok insan varken, Sayın Çobanoğlu örnek alınacak bir yöneticilik göstermiştir. Bu bayramda kendisinin yanında olmak istedim” dedi. Eski başkan Çobanoğlu ise “Hüseyin Başkan beni mutlu etti. Karşıyaka’yı da mutlu edeceğinden eminim” ifadelerini kullandı.
 
Bayramların insanlar arasındaki dayanışma ve kardeşlik ruhunu geliştirdiğini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Belediye çalışanları olarak, bana hayatım boyunca yaşayabileceğim en büyük onuru ve mutluluğu yaşatıyorsunuz. Ben bazı grupların değil, halkın ve emekçilerin adayı oldum ve kazandım. Görev yaptığım sürece, işçinin hakkını - hukukunu koruyacağıma, eşit işe eşit ücret vermek için çalışacağıma söz veriyorum. Sizler, bu kentin güzelleşmesi için uğraşıyorsunuz. İzmir’in en güzel kentinde yaşıyoruz ve bu güzellikleri birlikte yaratıyoruz, yaratmaya da devam edeceğiz. Bayramınız kutlu olsun” dedi.  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 155 Polis İmdat hattına gelen bazı telefonlar güldürüyor...
Sonraki Haber İzmir Üniversiteleri Platformu İsrail'i kınadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?