Gerilim devam ederken Mavişehir Muhtarı Ali Çağdaş Baray’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Baray, mahallenin sorunlarını çözme noktasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ulaştığını ancak hizmet gelmediğini belirtti.
Muhtar Baray, “Sahil bandı Büyükşehir Belediyesi’nde, Flamingo Doğa Parkı Büyükşehir Belediyesi’nde ancak mahalle sakinlerim diyor ki, ‘Yıldız Hanım operayı bitirmiyor.’ Ben de şuna sinirleniyorum. Yıldız Hanım ile Operanın ne alakası var. Benim mahallemin yüzde 80’i Büyükşehir’e ait. Ben sokağa kilit parke taş için bile Büyükşehir Belediyesi’ni aramakla mükellefim. Biliyorum personel yokluğu var, yavaş ilerliyor. Ancak her şeyi Yıldız Hanım yapmıyor demelerinden de çok rahatsızım” dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alamadığını dile getiren, “Küçük bir duba için bile biz 3 aydır bekliyoruz. Sahil bandındaki bisiklet yolunun maviye boyanması talebi var. Bildirdim hala ses yok. Gelen giden yok. Her şeyi benim sırtımda. Muhtarlar yetkili yetkisizlerdir” dedi.
0
0
0
0
0
0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!