ANA SAYFA > GÜNDEM > Baran: CHP İlçe Başkanının sözleri hadsizliktir

Baran: CHP İlçe Başkanının sözleri hadsizliktir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baran: CHP İlçe Başkanının sözleri hadsizliktir

Ak Parti Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Ahmet Uğur Baran, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç'un açıklamasını sert bir dille eleştirdi.

Baran'ın açıklaması şöyle:
"CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Sayın Koç'un başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere devletimizin koronavirüs ile mücadelesini karalarcasına sözleri tam bir sorumsuzluk, alternatif geliştirme çabası ise hadsizliktir.
Yalnızca ülkemizin değil, Dünya'nın olağanüstü bir süreç geçirdiği şu günlerde, siyasi hırstan ferasetini kaybetmiş sözler sarf etmek, yalnızca bir aymazlık değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı açıkça bayrak açmaktır.
Cumhuriyet Halk Partili ilçe başkanı, yerel iktidar oldukları ilçede koltuğunu doldurmak istiyorsa AK Parti'ye sataşmak yerine halkın yanında olup, belediyeyi denetlemelidir. Sayın Koç'un şayet bunu yapacak yüreği varsa ilk olarak yine kendi partilerinden bir belediye başkanının koltukta oturduğu önceki dönem borçlarının hesabını vermeli, halka bunu izah edebilmelidir. CHP'li Koç Karşıyaka'da para toplayacaksa, öncelikle partililerinin kapısını çalmalı ve Karşıyakalıların CHP tarafından iç edilen paralarını toplayıp, belediyeye iade etmelidir. Tarihte ilk defa Karşıyaka Belediyesi Çiğli ve Bayraklı gibi kendisinden ayrılmış ilçelerin gerisinde anılıyorsa, bunun utancı ve vebali CHP'dedir. Koronavirüse karşı İzmir'in metropol ilçelerinde Karşıyaka Belediyesi en geride kaldıysa bunun siyasi muhatabı da CHP'dir. Hedef şaşırtarak başarısızlıklarını izleyebileceklerini sanıyorlarsa, kendilerine deve kuşu örneğini hatırlatmak da boynumuzun borcudur."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka futbol altyapısına uzaktan eğitim
Sonraki Haber Boş yolda kaza yaptılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Yaşar Özcan Yaşar Özcan 02.04.2020

Karşıyaka Belediyesi meclis başkan vekili ve meclis üyesi olarak, AKP ilçe Başkanı ve AKP meclis üyesi Ahmet Uğur Baran’ ın sosyal medyadan Belediye Başkanımız hakkında yaptıkları yalan ve asılsız haberleri kınıyorum. 1- Belediye Başkanımız Kaymakamlıktaki Vefa Destek Grubu toplantılarına katılmıştır. Katılmadı demek yalan ve iftiradır. Katılamadığı toplantılara da Belediye başkan vekili olarak Meclis üyemiz Sayın Saadet Çaglın katılmıştır. Belediyemiz Kaymakamlık nezdindeki Vefa Destek Grubuna destek vermiş ve tam bir koordinasyon içinde çalışmış ve halen de çalışmaya devam etmektedir. 2- Belediyemiz iflas etmiş değildir. Mali durumu itibariyle bugün itibariyle iyidir. Maaşlar ödenmekte ve mali disiplin sağlanmış olarak eski borçlar ödenmeye devam edilmektedir. Başkanımızın gelirlerimiz dibe vurdu sözü bundan sonraki ekonomik durumla ilgilidir.Zira sadece Karşıyakanın değil tüm belediyelerin gelirleri durmuş olup böyle giderse tüm belediyelerin mali durumunun kötüye gideceği yani dibe vuracağı aşikardır. 3- Belediyemiz koronovirüsle mücadelede mali durumuna rağmen iktidarın yapmadıklarını yaparak ve halkının yanında olmaya çalışarak başarılı hizmetlerine devam etmektedir. Tüm şehrin dezenfektasyonu yapılmış Birimlerimizin hastalıktan korunma tedbirleri alınmış 65 yaş ve üzeri büyüklerimizin evine hizmet götürülmüş, ihtiyacı olanlara yardım paketleri sağlanmıştır. Evsizlere Muharrem Candaş Salonumuzda barınma yeri sağlanmış,İhtiyacı olanlara yemek dağıtma çalışmalarına başlanmıştır. En önemlisi Sağlık Çalışanlarımıza destek kapsamında misafirhanemiz ve kız yurdumuz tesis olarak açılmıştır. Tüm bunlara rağmen metropol ilçelerde en geride kalmıştır iddiası bir haksızlık ve hadsizliktir. Sadece karalamak için yapılması üzücüdür. 4- Açıklamalarda geçmiş döneme ve CHP lilere yönelik “ CHP liler tarafından iç edilen paralar” “belediye başkanının önceki dönem borçlarının hesabı verilmeli” gibi iftira mahiyetindeki iddialar yasal merciler ve Mahkemeler önünde ispatı gereken yalanlardır. İddiaları ispata davet ediyoruz.İddiasını ispat edemeyen MÜFTERİDİR. Parayı iç eden CHP liler kimse açıklanmalıdır. Geçmiş dönemle ilgili sayıştay incelemesi yapılmıştır. Sayıştayın bulamadığı bir şeyi biliyorlarsa derhal açıklamalı ve Savcılığa başvurmalarıdır. 5- İktidar 100 milyar ekonomik destek paketi ayırmış da biz niye görmemişiz. Acaba biz başka ülkede mi yaşıyoruz? Saygılarımla tüm kamouyuna duyurulur. Av.Yaşar Özcan Belediye Meclis Üyesi

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?