ANA SAYFA > GÜNDEM > Ayda Maç, BESİAD'ı ziyaret etti

Ayda Maç, BESİAD'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayda Maç, BESİAD'ı ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç, Bostanlı Esnaf İşadamları Derneği'ni (BESİAD) ziyaret etti.

BESİAD Başkanı Ali Akdaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından BESİAD binasında ağırlanan Adalet ve Kalkınma Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç'a bu ziyarette Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu eşlik etti.
BESİAD Başkanı Ali Akdaş, derneğin çalışmalarıylka ilgili bilgi verirken, Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç da, projelerini paylaştı .
BESİAD Başkanı Ali Akdaş, "Ayda Maç ile İsmail Çiftçioğlu'na nazik ziyareti için teşekkür ederiz . Ak Parti adayının Karşıyaka için yapacağı projeleri dinledik. Kendilerine de çalışmalarımız hakkında bilgi sunduk" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka acele etmeyecek...
Sonraki Haber Sevgililer gününe özel: Türküler Sevgili konseri...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?