ANA SAYFA > GÜNDEM > ATATÜRK'ÜN KSK'Yİ ZİYARETİNİN 88. YILI KUTLANACAK...

ATATÜRK'ÜN KSK'Yİ ZİYARETİNİN 88. YILI KUTLANACAK...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ATATÜRK'ÜN KSK'Yİ ZİYARETİNİN 88. YILI KUTLANACAK...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Karşıyaka Spor Kulübü'nü resmi sıfatıyla ziyaret ettiği 88. Yıldönümü yarın "Karşıyaka'daki Atatürk ve Yerel Yöneticiler Anıtı"nda törenle kutlanacak.

Karşıyaka'nın tarihini adeta ezbere bilen, halkla ilişkiler uzmanı ve vefa adamı Sancar Maruflu bu konuda şu açıklamayı yaptı:
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Cumhurreisi ve Devlet Başkanı" ünvanlarıyla ilk kez Türkiye’deki bir spor kulübüne, Kaf Sin Kaf (KSK) olarak anılan “Karşıyaka Mumaresei Bedeniye Kulubü”ne ilk resmi ziyaretini 88. yıl önce 24 Haziran'da yapmıştı. Bizler de Karşıyaka’lılar olarak; 24 Haziran Salı günü Saat:15.30’da Karşıyaka Spor Kulübü Yalı Tesislerinin karşısında, Karşıoyaka Nikah Sarayı'nın yanındaki  “Atatürk ve Yerel Yöneticiler Anıtı”nın önünde; Atatürk’ün K.S.K.’yi resmen ziyaretinin 88’nci yıldönümünü kutlayacağız.Tüm Karşıyakalılar davetlidir..."
Fotoğraf: VEHBİ MOĞOL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İNŞAATLARA YENİ DÜZENLEME
Sonraki Haber KARŞIYAKA İKİ FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?