ANA SAYFA > GÜNDEM > ATATÜRK'Ü ANMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

ATATÜRK'Ü ANMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ATATÜRK'Ü ANMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Karşıyaka Birliği ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Atatürk’ü Anma ve Karşıyaka Birliği’ yemeğinde Karşıyaka’nın önde gelen isimleri bir araya geldi.

19 Mayıs’ta yapılması planlanan fakat Soma faciası nedeniyle etlenen ‘Atatürk’ü Anma ve Karşıyaka Birliği’ yemeği geniş bir katılımla yapıldı. Karşıyaka’nın önde gelen isimleri düzenlenen körfez turunda bir araya geldi. 19 Mayıs’ta yapmayı planladıkları organizasyonlarını, bu yıl Soma’da meydana gelen elim olay nedeniyle ertelediklerini belirten Karşıyaka Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, Karşıyakalılık ruhunu hisseden herkesi bir araya getirerek Karşıyaka’nın modern çağdaş bir kent olması için çalıştıklarını ve bu anlamda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Etkinlikte derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı Karşıyaka eski belediye başkanlarından Cihan Türsen’e bir plaket verilirken, Karşıyaka Birliği pastası konuklarla birlikte kesildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren körfez turu eşliğindeki yemekte, bu yıl şampiyon olan Karşıyaka’nın tek bayan futbol takımına destek olmak için Pınar Karşıyaka Basketbol takımı oyuncularının imzaladığı forma ile bayan futbol takımı oyuncularının imzaladığı top çekiliş ile satıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 22 MADALYA'DAN 13'Ü KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR'IN OLDU
Sonraki Haber KARŞIYAKA DENİZLİSPOR'LU YENAL TUNCER İLE ANLAŞTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?