ANA SAYFA > GÜNDEM > Arap Osman anılıyor...

Arap Osman anılıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Arap Osman anılıyor...

Unutulmaz Karşıyakalı nam-ı değer Arap Osman (Ateş) 14 Ağustos PErşembe günü anılacak...

Karşıyaka taraftarı denildiğinde akla gelen isimlerin başında olan merhum “Arap Osman” (Ateş) aramızdan ayrılışının 11. yılında 14 Ağustos 2014 Perşembe günü saat 10:30’da Soğukkuyu Kabristanı'ndaki mezarı başında anılacak...

Arap Osman Kimdir?

Arap Osman (Ateş)’in ailesi 1700’lerde Sudan’dan Türkiye’ye gelmiş. Arap Osman 1932 yılında doğdu. Çocukluğunda yüzmeye yatkınlığını gören Merhum Şerif Çapkın elinden tutup Genel Kaptan Boyacı Hüseyin’e götürdü. 9 yaşında Kaf Sin Kaf’ın lisanslı yüzücüsü oldu. 100, 400 ve 1500 m’lerde Türkiye şampiyonlukları kazandı. Karşıyakamızın yüzme ve sutopu takımlarında uzun yıllar yöneticilik yapmıştı. Tribünde Kaf Sin Kaf’ın neferi oldu. Sadece Karşıyaka tribünlerinin değil başta Göztepe, Altay, Altınordu taraftarı olmak üzere İstanbul takımlarının da saygı ve sevgi duyduğu birisiydi. İzmir Belediyesinde çalışıp emekli oldu. 14 Ağustos 2003 tarihinde 71 yaşında aramızda erken sayılabilecek bir yaşta ayrıldı. 15 Ağustos günü sessiz ve sade bir törenle annesi Zehra hanımın üzerinde ebedi istirgahına kavuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkekler meme küçültmeye akın etti
Sonraki Haber Kahe zayıflamaya devam ediyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?