ANA SAYFA > GÜNDEM > Anaokulu öğrencilerini karanlık odaya mı kapattılar?

Anaokulu öğrencilerini karanlık odaya mı kapattılar?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anaokulu öğrencilerini karanlık odaya mı kapattılar?

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, Karşıyaka'da bir özel anaokulunda yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle çocukların öğretmenleri tarafından karanlık odaya kapatıldığı iddiasına ilişkin inceleme başlattı.

İddiaya göre, bir öğrencinin doğum günü için okulda bulunan veli, öğretmen T.K'nin arkadaşlarıyla şakalaşan 4 yaşındaki B.A'yı kucağına alıp karanlık odaya kapatmasını cep telefonuyla kaydetti. Bu anlara şahit olan velinin haber verdiği B.A'nın anne ve babası, görüntülerle savcılığa giderek öğretmen ve okul idarecilerinden şikayetçi oldu. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Velilerin şikayeti üzerine Milli Eğitim Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmıştır." ifadesi kullanıldı.

Sabah Gazetesi'nden Eray Arpaşin'in haberine göre; Daha sonra kendi çocuğunu da okuldan alarak, okul yönetimi ve öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.Oğlunun karanlık odaya kapatıldığını öğrendikten sonra okula koşan anne Özlem A., "Bu kadar sorumsuzluk olamaz. Hem yönetim hem öğretmenler suçlu" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Ocak ayında ihracat ve ithalat azaldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da pompalı tüfekli saldırı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?